+ ervaringen van anderen

reviews

Hou deze pagina goed in de gaten. We zijn achter de schermen druk bezig. Zeer binnenkort komen hier gave casestudies te staan. In deze casestudies kan je straks precies lezen over de positieve ervaringen van mensen die jou al voorgingen. Wat hun reden was om aan de slag te gaan met een personal trainer, wat de doelen waren, hoe het plan van aanpak eruit zag, hoe de uiteindelijke progressie eruit heeft gezien, het resultaat en nog veel meer.

Gerard hielp me om door een aantal barrières heen te trainen die ik ervaarde met tillen en levensstijl. Daardoor was ik in staat om productiever te zijn en me zelfverzekerder te voelen.

– Steffie V. uit Amsterdam

Dankzij Gerard ontdekte ik nieuwe grenzen in fitness. Hij motiveerde me om mezelf tot het uiterste te drijven en tegelijkertijd prioriteit te geven aan het welzijn van mijn lichaam en de grenzen ervan te respecteren. Gerard liet me zien dat fitness een weg is naar een betere gezondheid en meer geluk.

– Dionne A. uit Amsterdam

Ik heb dankzij Gerard een aesthethisch fysiek bereikt dat ook functioneel is in het dagelijks leven. Mijn lichaam is ook eindelijk weer geheel pijnvrij. Gerard leert mij telkens als ik met hem spreek iets nieuws over hoe ik mijn oefeningen beter kan uitvoeren.

– Alain R. uit Amsterdam

Nadat ik moeite had om naar de sportschool te gaan. Gerard hielp me om mijn doel te bereiken. Ik voel me fitter en zelfverzekerder!

– Carlijn P. uit Amsterdam

maak vandaag nog de stap richting
een gezonde levensstijl

gratis Kennismaken
APTIV
Movement

Tijdens mijn carriere als accountant ontdekte ik mijn absolute passie voor de mentale- en fysieke gezondheid van mensen. Ik merkte dat ik veel energie kreeg wanneer ik mensen hielp hun fysieke doelen te behalen. Na veel leren en menig certificering mag ik mij zelf – nu al enkele jaren – professional trainer noemen!

Aptiv Movement © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeling door outstanding.online