+ aangenaam

Aptiv: gerard piqué

+ Hoe ik ben begonnen

wie is gerard als persoon?

Mijn naam is Gerard. Niet de bekende voetballer 'Gerard Piqué' haha, maar ik wel net als mijn naamgenoot iedere dag met sport en gezondheid bezig. Zelf sport ik al consistent sinds dat ik slechts 17 jaar oud was. Ik krijg sindsdien te horen dat mijn enthousiasme omtrent sporten en algehele gezondheid erg besmettelijk en motiverend effect heeft. Tijdens mijn carriere als accountant kreeg ik in de gaten dat mijn vrienden mij om advies bleven vragen omdat ik snel vooruit ging. Nadat ik hen had geholpen om progressie te maken, vertelden ze mij dat ik iets met fitness moest gaan doen, omdat ze mijn passie voelden. Daarom ben ik tijdens mijn studie druk aan de slag gegaan om van mijn passie mijn werk te kunnen maken.

gratis kennismaken
+ passie dat werkt

hoe is aptiv tot stand gekomen?

In mijn tijd als accountant merkte mijn collega’s al snel dat ik altijd over fitness bleef praten. Nadat ik ruim een jaar bij het bedrijf had gewerkt, kwam ik erachter dat ik er niet genoeg voldoening uit haalde.

Ik wilde met mensen werken en geloofde dat ik als personal trainer een grotere impact kon hebben door hen te begeleiden op hun gezondheids- en fitnessreis. Ik krijg ook een gevoel van vreugde en voldoening als ik iemand iets zie bereiken waar hij nooit van had gedroomd.

Tijdens mijn tijd in de fitness merkte ik dat de meeste mensen de sportschool als een intimiderende plek zagen. Daarom is het mijn doel om van de sportschool een leuke en toegankelijke plek te maken voor iedereen. Zodat iedereen met plezier kan trainen.

Iemand zien binnenkomen en geleidelijk aan zelfvertrouwen winnen terwijl hij zijn doelen bereikt en zijn droomlichaam opbouwt, is een prachtig gezicht. Je ziet dit vertrouwen overvloeien naar andere gebieden in het leven, zoals werk en relaties.

gratis kennismaken

maak vandaag nog de stap richting
een gezonde levensstijl

gratis Kennismaken
APTIV
Movement

Tijdens mijn carriere als accountant ontdekte ik mijn absolute passie voor de mentale- en fysieke gezondheid van mensen. Ik merkte dat ik veel energie kreeg wanneer ik mensen hielp hun fysieke doelen te behalen. Na veel leren en menig certificering mag ik mij zelf – nu al enkele jaren – professional trainer noemen!

Aptiv Movement © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeling door outstanding.online